Floorball Club Stugun

Hoppa till: Content | Sidebar | Footer

Match #5: Marklunds EL - FC Stugun, på torsdag 30/10, kl. 20:50.

2008-10-24 @ 08:57:11

Match #5: Marklunds EL - FC Stugun, på torsdag 30/10, kl. 20:50 på Östbergskolan. Samling: kl. 20:30. OBS! 4 mot 4 plus målvakt, samt utan sarg. Vi är obesegrade än så länge i denna hall och det vill jag att vi fortsätter med!

Match #4: Team Nälden - FC Stugun, på onsdag 22/10.

2008-10-20 @ 13:50:26

Match #4: Team Nälden - FC Stugun, på onsdag 22/10, kl. 20:00 i Valla Sporthall. Samling: kl. 19:40.

Förlust med 5-3!

2008-10-19 @ 21:36:37

MMS

Förlust med 5-3, samt skada på sup(e/a)r-backen. Nya tag på onsdag! Mål: Jonas A, Johan och Sutta.

Match #3: BK Mammut - FC Stugun, på söndag 19/10

2008-10-13 @ 09:34:27

Rematch tydligen! Eftersom Lugnvik massive har dragit sig ur har spelschemat ändrats lite. Vi blev lottade till ytterligare en bortamatch mot BK Mammut, fast denna gång i Valla Sporthall. Game On!

Match #3: BK Mammut - FC Stugun, på söndag 19/10, kl. 20:00 i Valla Sporthall, Samling: kl. 19:40.

FC Stugun vann rättvist en händelserik och dramatisk match.

2008-10-10 @ 09:30:23

FC Stugun vann rättvist en händelserik och dramatisk match. Hemmalaget såg först ut att gå mot en enkel seger men gästerna jobbade sig tillbaka. Händelserik och dramatisk match, där FC Stugun till slut vann rättvist. Hemmalaget hade totalt grepp om matchen i första perioden, levde på kontringar och gick ifrån till 3-0 och såg ut att gå mot en rätt enkel seger. FC Stugun kämpade ikapp till 4-2, sedan till 4-4 med mindre än 2 min 30 sek kvar, och Jonas Jonsson stängde butiken när han skickade in femman på frislag med mindre än minuten kvar. Victory!

2008-10-09 @ 14:24:12

BK Mammut - FC Stugun, på torsdag 9/10, kl. 20:50 på Östbergskolan. Samling: kl. 20:20.