FC Stugun

Floorball Club Stugun

Hoppa till: Content | Sidebar | Footer

Inför Match #5: FC Stugun - Kuan & fläske, söndag 14/11, kl. 21:20 i Valla Sporthall.

2010-11-09 @ 15:38:23

På söndag kväll, 14/11, kl. 21:20 drar vi igång på riktigt med match mot Kuan & fläske i Valla Sporthall.

Tidigare matcher har bara varit kvalificerings matcher till Div. 1. Vi hade tre vinster och en förlust, samt 16-11 i målskillnad på fyra matcher. Endast Kent Agent före oss på bättre målskillnad.
Dom vi skall möta, Kuan & fläske, gick obesegrade genom sin kvalificeringsrunda med fem vinster och 35-8 i målskillnad.

Våra mest skadebenägna spelare har ådragit sig skador och kommer troligtvis ej att vara spelklara till helgens fältslag.
Vi har ju en diger bänk med bänkade spelare, men frågan är om dessa spelare kan tillföra något till den trupp som senast visade exemplarisk lagmoral och kammade hem segern mot mörkögda Team Nälden.

Vi får se!

Be there or be square!

Ps. Jag hoppas vi får spela i vårat nya superslimmade matchställ som är specialutvecklat av NASA för mindre luftmotstånd! Ds.

Nya matchstället utvecklat av NASA.

Inför Match #4: FC Stugun-Team Nälden, tisdag 2/11, kl. 20:00 i Valla Sporthall. Samling: kl. 19:45.

2010-11-01 @ 13:51:32

Då var det dags för höstens kanske viktigaste match. Vi skall nämligen möta ett Team Nälden som laddat i månader inför denna match och dom kommer göra allt för att vinna mot oss, till och med ta till sina illfula tjuvknep, så som starta bråk m.m. Vi kan räkna med att domarna inte kommer att blåsa medvind för oss utan vi kommer att få jobba hårt och vara på tå.
Förra matchen mot Kent Agent var under all kritik och ev. kanske den sämsta matchen FC Stugun någonsin har gjort. Nu får vi ta nya tag och spela enkelt, jobba hårt och hjälpa varandra så ska vi nog nå toppen igen.